Måla fan på väggen

Snacket om nedflyttning som florerar i cyberrymden för Umeå IK är i dagsläget. Farhågorna finns och gårdagens match mot AIK lämnade knappast några positiva vibbar. Men man ska ha CL-matcherna i åtanke, 6-1 matchen mot Sunnanå och att Umeå IK är i princip ett helt nytt lag.

Det finns potential och vad roligare är så finns det potential med rötterna häruppe. Emmelie Konradsson, Emma Berglund, Emma Åberg-Zingmark, Emma Kullberg, Anna Paulson, Sofia Jakobsson (Övik) är alla grundstenar i det nya bygget.

Med den nya verklighet som råder i 2000-talets dominant har ”Jocke” Blomqvist, Maria Bergqvist och Tina Nordlund ”lyxen” att satsa på dessa lovande norrlänningar.

ooo

På MSK-Arena ikväll: FC Mary¨s Home mot Vännäs AIK med avspark 21.00.

ooo

Här är den rätta tabellen i södra herrfyran.

ooo

Tänkte börja med VF-tv på fotbollsbloggen. Intervjua spelare efter matcher. Kan bli kul.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *