Dags för Junsele

27-30 maj är det dags för det årliga Norrlandslägret i Junsele dit distriktslagen F95 och P95 ska åka. Såväl flicklänslaget som pojklänslaget kommer möta Jämtland, Medelpad, Gästrikland.

Ledarna för F95 Kåre Granberg och Peder Schönfeldt har kallat följande spelare:

Hanna Sandström, Betsele IF, Julia Skoglund , Burträsk FF, Alice Schönfeldt, Burträsk FF, Johanna Eliasson, GUIF, Jessica Sikström, GUIF, Alexandra Sandström, GUIF, Johanna Nyman, Sandåkerns SK, Fanny Bäckström, Sunnanå SK, Fia Edholm, Sunnanå SK, Vendela Steinwall, Sunnanå SK, Agnes Lundmark, Sunnanå SK, Jessica Edlund, Umedalens IF, Amanda Kröger, Umeå IK, Lisa Hultén, Umeå IK, Amanda Nordström, Umeå IK, Amanda Skyltbäck, Umeå IK, Kajsa Skönby, Umeå IK, Hanna Eriksson, Vännäs AIK.
Ledarna för P95, Johan Larsson och Adam Stighäll har nominerat följande:

William Silwerfeldt, Sandåkerns SK, Isak Bergström, Sandviks IK, Andreas Svedmark, Mariehems SK, Tom Ekelund, Morön BK, Markus Hedlund, Sunnanå SK, Jonathan Stenvall, Sandviks SK, Andreas Lycksam, Burträsk IK, Klas Vahlberg, Sunnanå SK, Elias Björklund, Mariehem SK, Kian Nassiri, Sandåkerns SK, Mattias Lidberg, Täfteå IK, Ronni Hammare, Sandåkerns SK, Ludvig Brännström, Sandviks IK, Linus Marklund, Morön BK, Ludwig Sandström, Morön BK, Tobias Sandström, Sandviks IK, Sirac Guliyev, Mariehem SK, Markus Stenberg, Malå IF.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *