Tung start gav ny tränare

Bureå If:s A herrar i fotboll förstärker på tränarsidan. In kommer ett mycket meriterat namn inom skellefteåfotbollen Peter Helsing. Nuvarande tränarna Nils Wiklund och Fredrik Asplund kommer att fortsätta vara lagets tränare, men Peter Helsing kommer tillsammans med Nils att ha hand matchcoaching och laguttagning likt en manager roll. Detta för att spelande tränaren Fredrik Asplund som varit skadad under säsongsinledningen ska kunna släppa dessa bitar under matchdag och fokusera på spelandet.

På spelarsidan så kommer i dagarna backen Per Larsson hem från Umeå och förstärker ett bräckligt försvar.

2 kommentarer

  1. Här får Bureå en förstaklassig förstärkning, finns ingen bättra fotbollsledare i länet än Peter Helsing!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *