Betsele IF – Morön BK 3-3 (0-1)
Mål: Betsele:
Kajsa Brännlund 2, Isabell Rönnmark, Morön: Ellen Pettersson, Jenny Marklund, Emmeli Lindqvist.
Matchen:
Efter 90 minuter konstaterades det att två bra lag drog jämt och fick lämna, helt rättvist, med en poäng vardera. Hemmalaget hade ett litet övertag men Ellen Pettersson gav gästerna ledningen på en straff redan efter tolv minuter. Direkt efter paus utökade gästerna ledningen då Jenny Marklund kom rätt.

Betsele gjorde om i laget och fick till tre raka mål då man ökade tempot med Kajsa Brännlund i spetsen. Men Morön fick till en kvittering med fem minuter kvar då man via en frisparksvariant gjorde 3-3 genom Emmeli Lindqvist.

Myckle IK – Burträsk BK 0-3 (0-0)
Mål:
Alice Schönfeldt 2, Olivia Holm.
Matchen:
Burträsk fortsätter att vara otroligt svåra att göra mål på. Målvakten Felicia Vikberg fick hålla sin tredje nolla i rad. Olivia Holm, född 1996, fick visa att ungdomlig entusiasm kan räcka långt. Däremot så dras Burträsk, som många andra lag, med oförmågan att göra mål. Samma visa var det då man besökte Myckle under lördagen. Gästerna missade till och med en straff, men i den andra halvleken fick man till slut in bollen. Två mål av Alice Schonfeldt och segern var klar. Dessutom fick 13-åriga Olivia Holm göra mål.

Södra Ungdom FF – Klutmarks IF 2-0 (0-0)
Mål:
Jennifer Boman, Hanna Emet.
Matchen:
Klutmark lämnade Skellefteå med kanske det starkaste laget man ställt upp med den här säsongen. Laget inriktade sig på försvarsspel och lyckades bra med det i en halvlek. Hemmalaget försökte spela ut, men hade svårt att skapa något bolltempo.

Hanna Emet spräckte målnollan med ett långskott snyggt placerat just intill stolpen. Efter det kom Södra lättare förbi Klutmarks första press och lite senare hade man även 2-0 då Jennifer Boman höll sig framme efter en hörna. Sara Lindblom fick hålla nollan och var en av planens bästa tillsammans med Mimmi Engman som gjorde ett starkt inhopp.
Clemensnäs IF – Mariehem FF 0-5 (0-4)
Mål:
Josefin Gardeström 3, Jenny Brännlund, självmål.
Matchen:
Josefin Gardeström bjöd på stor show då enbart en dålig plan satte stopp för en total underhållning från gästande Mariehem. Gardeström stod för tre mål i en match som präglades av dåliga förhållanden. Regnet slog i backen och detta tvingade båda lagen till att spela enkelt. Hemmalaget lyckades med det och hade avgjort redan i paus.

Gardeström var bäst på plan, men Amanda Mårtensson förtjänar beröm för att hon höll nollan.

Sandåkern SK – Kågedalens AIF 1-1 (1-0)
Mål: Sandåkern:
Jonna Persson, KAIF: Carolina Aktell.
Matchen:
Sandåkern kom ut till avspark och gasade för fullt redan från start, Kaif var inte alls med. Många avslut från hemmalaget – men dålig effektivitet var melodin som höll sig matchen igenom. Trots det lyckades man ta ledningen tåll ett inspel från vänsterkanten nådde Jonna Persson i straffområdet och ledningen var befogad.

I den andra halvleken kom gästerna igång på konstgräset. Felicia Lindfors, Jenny Lundmark och Lisa Sundström krigade så att laget kunde lämna Umeå med en poäng i bagaget. Tina Törnqvist var bäst i hemmalaget.