Förlustnollan spräckt

IFK Bjurfors skrev om planerna för säsongen då man under våren samlade ihop tio raka segrar, och på dem matcherna hade ett målsnitt på över tio mål per match. Man bestämde då att man skulle vinna varje match den här säsongen. Allt såg lovande ut, men ikväll sprack den drömmen. Renbergsvattnet IF satte tvärstopp för serieledarnas dominans i division VI-mellersta då man, hemma på Sömmermyra i Renbergsvattnet, slog Fredrik Lundh och gänget med hela 4-1. Och det kunde dessutom ha varit mer.

Lundh hade en tung kväll och fick inte mycket att stämma. Han hade i och för sig ett stolpskott, men där tar det nog slut. Hemmalagets Kristoffer Johansson gjorde en makalös match i backlinjen och stoppade allt som gästerna försökte sig på. Lägg dessutom till att Björn Kvist, Marwen Chebil, Jonathan Ståhl och John Enmar alla nätat – och segern var ett faktum.

Starkt gjort av Renbergs, som dessutom kopplade ett grepp om andraplatsen i serien, i och med segern.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *