Vinden har vänt

Myckle IK – Morön BK 1-3(0-0)
Mål: Myckle:
Ida Brännström, Morön: Rebecka Andersson 2, Lisa Ekström (straff)

Matchen:

Myckle har fått tillbaka några tjejer från skadelistan och det märktes när man tog sig an topplaget Morön BK på Rickvalla under tisdagen. Hemmalaget stod för en enorm kämpainsats och hade till och med kunnat haft ledningen i paus. Morön gasade på ordentligt i den andra halvleken och vann till slut med 1-3, men Myckle visade att de kommer bli betydligt jobbigare att möta i höst. Nu finns det ett ”vi ska visa dem” i laget som inte fanns förr. Hela laget ska ha en elogé för sin insats. Samtidigt som lovorden haglar över hemmalaget ska det ju faktiskt sägas att Morön faktiskt vann matchen. Något som är signikativt för ett topplag.

Sörböle FF – Kågedalens AIF 0-1 (0-1)
Mål:
Viktoria Aktell

Matchen:

Vinden har vänt i Kåge. Det kan man i alla fall tro efter kvällens match mellan Sörböle och Kaif. Hemmalaget blev spelförande i 90 långa och plågsamma minuter för gästerna, som inte alls hade skött löpträningen under sommaren som sina motståndare. Men vad gör det då ett fighterhjärta av guld fanns i alla Kaif-spelare. Gästerna gjorde matchens enda mål i den första halvleken och det var Viktoria Aktell som hittade rätt – även den här gången.

Men hon var inte bäst på plan, det var Felicia Lindfors. Målvakten hos gästerna stog för några fullständigt magiska räddningar och höll sitt lag på planen då man inte orkade hålla uppe försvarsspelet genom hela matchen. Orken sinade, men alla kämpade och slet – det ska man ha en elogé för. Sörböle var det bättre laget, men vilja slår ju som bekant klass.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *