Bättre än Lustig?

GIF Sundsvall är intresserade av Tegsbacken Pontus Lundström. Den 19-åriga ytterbacken var en av få ljuspunkter i årets Teg och nu verkar alltså superettan-laget från Sundsvall vara intresserade.
– Det är en intressant spelare, det ska jag inte sticka under stolen med. Men sedan gäller det att fundera på när det är rätt att röra på sig och till vilken nivå, säger den flitige Gammliavallenbesökaren (och Giffarnas sportchef) Cain Dotson till dagbladet i Sundsvall.

Tegs assisterande tränare Magnus Lindqvist säger att Lundström är bättre än Mikael Lustig var i samma ålder.
– Han är en av de största talangerna vi har i Norrland. Jag har sett Mikael Lustig när han var i samma ålder som Pontus är nu och jag tycker Pontus är bättre, säger han till tidningen NSD.

Rätt eller fel?

7 kommentarer

  1. Pontus är bra men absolut inte i samma klass som Lustig var i 19-års ålder. vad ajg vet så spelade Lustig allsvenskt som 19-åring med Giffarna Undrar just vilka matcher och träningar Magnus såg på den tiden….trodde Magnus bodde i UMEÅ….. Floskeltoppen nästa.

  2. Haha löjligaste kommentaren av ”Linkan” på länge, och då är den extremt löjlig.

    Han kan ingen fotboll och åker ut med alla lag han tränar. Pontus må vara duktig, men inte ens i närheten av Lustig vid den åldern. Kom igen nu!

  3. Linkan må vara oerhört trevlig och positiv till allt men faktum kvarstår att han inte är världens bästa tränare och uppenbarligen inte heller realist.

  4. Snackade med Anders Wallerström i slutet av förra året och han hyllade upp Pontus till skyarna och sa att han lätt skulle ta en plats i FC då. Det är lätt att säga när man har sett han mot dussinlirarna i div 2 norrland (f.ö en av sveriges sämsta div 2-serie). Men nu va det inte det vi skulle snacka om. Han tyckte även att FC kanske INTE va rätt steg att ta för honom. Vad är rätt då? S-vall? Peta Myre? Som va helt jävla överlägsen när han spelade här. Skulle inte tro det va. Undrar varför senare IFK Luleå visade intresse för Pontus? Kan det bero på att Wallerströms förra klubb var just IFK Luleå? Men det som gör det mest pinsamt är att Walleström tränade UFCs talanglag i Gothia och senare försöker få en utav Umeås bättre ytterbackar att flytta från stan. Men all lycka till Pontus som är en bra spelare och en fin kille. Hoppas han väljer FC!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *