Some

Lite nytt även på fotbollshimlen. Torbjörn Nordström nygammal tränare för Umeå Södra. Tre division II-lag står därmed utan tränare.

…fast frågan är om vi ska räkna med Ersboda SK? De gör åtminstone inte de som fotbollsbloggen pratat med.

Ersboda SK är ett typexempel på hur det går för en kvartersklubb när man tappar fotfästet och börjar satsa mot elit. Säsongen i division I var nog det sämsta som kunde hända ESK. Utan att hela tiden fylla på med egna produkter (något som är ack så viktigt i kvartersklubbar) så tappar man successivt en plattform att stå på. Föräldrar och andra ideella personer försvinner från klubben och vad blir kvar?

…att man inte använt sig mer av spelare från Ersboda FF är en riktig gåta. Det har snarare varit tvärtom. Att spelare från ESK spelat med EFF. Trots att man hela tiden imponerat i division IV.

ooo

Umeå FC hade i går styrelsemöte där man diskuterade och utvärderade den gångna säsongen. Tränarfrågan måste vara den brinnande punkten just nu.

ooo

Håll utkik efter fotbollshörnan.

ooo

Ersmark IK och Spöland Vännäs kan få riktigt bra lag nästa säsong. Bra uppsving!

6 kommentarer

  1. Bergen BK, ett kvarterslag/kompisgäng från Anderstorp i Skellefteå kammade hem ännu en beachfotbolls seger..Av 4 starter har man vunnit tre tuneringar i beach och nu den senaste var i Södertälje mot lag som vann futsal mästerskapen i Stockholm.

    Laget bestod av tre skellefteå ff spelare och IFK anderstorp spelare!!

  2. Joakim: Bra skrivet, fast gärna mycket mer information. Vi har väntat flera veckor nu sen senaste fotbollshörna. Känns väldigt oaktivt, tyvärr!

    Bergen bk: Vem fan bryr sig?!

  3. Håller med Johan, vem f-n bryr sig om bergen bk??? Är det ens ett riktigt lag?? Det är silly season nu! Kom igen nu

  4. Nu är det väl dags med en ny fotbollshörna. Sluta med att lägga så mycket energi på korphockey laget Löven.Det finns bara ett lag som kan hockey i detta län och det finns 13 mil norrut

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *