Stuart Gibson till Mariehem?

Lugn, bara lugn. Stuart Gibson kommer ha ansvar för den individuella utvecklingen i Umeå FC. Men. Som VF-sporten avslöjar i fredagens papperstidning är Gibson i högsta grad aktuell som tränare för Mariehem SK också.

MSK letar som bekant med ljus och lykta efter en ny tränare. Nu pågår förhandlingar med UFC och Gibson om ett eventuell tränarskap på sidan om. Förmodligen då med en eller två sidekicks.

– Vi vill värna om ett gott samarbete med Umeå-klubbarna och är öppna för en diskussion för att värna om ett gott samarbete, säger sportchef Håkan Bäckström till VF:s Niklas Westman apropå kombinationen Umeå FC och Mariehem SK.

ooo

I samma veva är Jonas Wikström klar som tränare för IFK Umeå. Om undertecknad förstått saken rätt ska kamraterna Wikström och Jörgen Sundberg tillsammans ta IFK Umeå till nya höjder.

ooo

Som läsare till den här fotbollsbloggen påpekat provspelar folk till höger och vänster. Det tar vi med i fotbollshörnan som hela VF-sporten står för och som finns med i tidningen en gång i veckan. Skulle vi skriva ut varenda provspelare här på bloggen skulle det kosta mer än vad det smakar.

Så ser verkligheten ut. Tyvärr.

Sedan är det förstås fritt fram med tips, spekulationer och kommentarer i kommentarsfältet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *