Så ser det ut i Umeå IK

Var förbi på Umeå IK:s träning innan jag drog hem från jobbet och tittade en stund.  Fokus när jag kom dit låg på 3 mot 2. Jag såg då att Fanny Hjelm (nyförvärvet från MSK) spelades som back tillsammans med Tuija Hyyrynen, Fanny som spelade mittfält förra säsongen i MSK. nästa backpar var Emma Berglund och Linnea Ågren.

Noterat från träningen:

* Hanna Ljungberg och Joakim Blomqvist coachade Forwards/Mittfält och Maria Bergqvist hjälpte backarna.

*  3 mot 2 spelet avslutades med en tävling mellan backar och anfallare, då anfallarna skulle göra minst fem mål på tio anfallsförsök. Backarna och målvakterna gick segrande därifrån och anfallarna straffades med armhävningar.

*   Pernilla Nordlund var vid sidan av och körde teknik.

* Anna Westerlund var tillbaka i träning och körde på ordentligt efter hennes skada, vilket är mycket positivt för UIK.

* Nyförvärvet Maria Nordbrant såg riktigt kvick och rapp ut och Hanna Pettersson som hade många bra avslut.

* Linda Molin och Elin Landström saknades på dagens träning då båda är på landslagsläger på Bosön, även Ramona Bachmann saknades, och jag frågade Jocke som berättade att dom är lediga fredag, lördag, söndag och att hon fått en extra dag ledigt så hon kunde passa på att åka hem till familjen i Schweiz. Jag tror inte heller att jag såg Ida Åberg-Zingmark. Anna Paulsson som fortfarande kör rehab för sitt knä saknades också.  Naturligvis var inte Sunnanå-nyförvärvet Alexandra Nilsson med eftersom hon inte anlänt ännu. Det var allt tror jag!

* Träningen avslutades sedan med skottävling yngre mot äldre, hur det gick där är oklart eftersom undertecknad var tvungen att åka hem för att käka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *