Silly

Victor Solomon provtränade med Skellefteå FF i hopp om ett kontrakt, men det blev tyvärr inget kontrakt, bättre lycka nästa gång för solomon. Dan Burlin är och provtränar med Bodens BK där han även följer med laget i helgen för en cup i Finland där även Skellefteå FF ska delta.

Erik Lundström blev ju som sagt kvar i UFC, vilket firma Gibson/Andersson förmodligen är riktigt nöjda med.  Provspelaren ”Böni” förväntas också att skriva på för UFC inom kort bara det löser sig med jobbfrågan och det verkar det faktiskt göra, även Giffarnas Erik Löfgren väntas också signa inom kort.

***

Sunnanå har två finska ungdomslandslags spelare som är och provtränar med dom i veckan och dom spelar även cup med laget i helgen i Luleå och det är Tiia Tikkanen, 21 år, forward från TPS Åbo och lagkamraten Tiina Vatanen, 19 år, defensiv mittfältare som även är användbar som mittback. sedan väntar man på Perpetua Nkwocha som ansluter i slutet av februari, det väntas även på arbetstillstånd för den nya nigerianskan Helen Ukaonu Onyinyechukwu.

***

Mariehems SK tappar en del spelare, Tobias Hörnberg som flyttar till Uppsala, Erik Larsson som tar uppehåll, Jonas Lindmark som flyttat till Australien och Gustaf Elgh som skrivit på för IFK Umeå även Rickard Bojang som inte vet hur han ska göra inför kommande säsong.

Danny Persson som inte for ner till Landskrona fortsätter för tillfället att träna med Umedalens IF tills han hör något nytt om han nu hör något. Danny har också sin anfallskollega Andreas Hermansson som tränat med klubben, dock vet han inte själv än hur han ska göra inför kommande säsong.

***
IFK Holmsund med Johan Rönnmark i spetsen ryktas knyta till sig några sköna profiler, Bl.a. ryktas UIK:s tränare Joakim Blomqvist ska spela med klubben samtidigt som det ryktas att Rickard Bojang från Mariehem också ska dit vad tror ni?

***
Bastuträsk SK har gjort klart med Viktor Byström som kommer från Lövånger och sedan gör Anton Nilsson comeback. Man har även en hel del spelare som provtränar och några av dem är Johan Bohman från Jörn, och Johan Löfgren från Lövånger.
Sedan tappar laget Succé-VF-coachen-spelaren Simon Eriksson som kommer att spela med Täfteå IK fram tills sommaren, hur det blir efter det är ännu oklart. Sedan slutare Joakim Magnusson dock är det på obestämd tid.

Det var lite Silly hoppas att vi luskat fram lite mer till nästa vecka!

1 kommentarer

  1. Du kan ju luska i att sandviks ik blev uteslutna ur futsal serien. enligt spelarna är organisationen i kaos och division 3 spelet ett stort??? ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *