Tippning av Intersport cup

Jag kanske blir lite tråkig när jag tippar vinnare av cupen men jag tror faktiskt att Mariehems SK tar hem det och motståndare att vinna är antingen Flurkmark eller Sandåkern och min lott faller nog ändå på Sandåkern. Jag tror att dom kan bli riktigt farliga, inte minst imponerade dom med en 8-0 seger igår.

Men som sagt Mariehems SK tar hem det, en stor orsak till det heter Therese Kapstad.

Varför Mariehem tar hem det.
* Man har Therese Kapstad med en oerhörd rutin och riktigt bra tillslag samt målfarlig.
* Marielle Sikström en målskytt av rang och en av VF-coachens bästa spelare ifjol.
* Hanne Englund en målvakt som höll flest nollor i div II förra säsongen men även ett riktigt bra ”andra målvakt” i Amanda Mårtensson som i mina ögon lika gärna kan bli förste målvakt i år.
* Amanda Andersson med landslagsmeriter, hon har verkligen imponerat på undertecknad med sin vassa coh stabila defensiv.

Där är motivering om varför MSK tar hem cupen! har jag helt fel eller? Tyck till vettja!

4 kommentarer

  1. Umedalen har tappat många spelare och har en trupp och ett spel som ser allt annat än bra ut, håller dom sig kvar i serien denna säsong gör dom det bra.

  2. Markus: Umedalen tror jag också kan vara farliga, egentligen av samma anledning varför jag tror att Sandåkern spelar final, Det är ju nämligen så att Umedalen och SSK gör en ihopslagning och inför denna cup har dom delat upp Umedalen och Sandåkernspelarna i två jämna lag. Så Umedalen kan nog också röra om det i grytan lite!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *