Skadeupdate inför tisdagen

För Umeå FC är det på tisdag hemmapremiär när Bodens BBK gästar Gammliavallen. Vi minns alla hur det gick i fjol när Boden gästade Umeå.

Jaså, inte? Läs mer här då.

Det ska sägas att Boden bjöd på åtminstone fyra av målen.

Nå väl åter till 2011. På tisdag är det som sagt dags igen. På påskdagen tränade UFC i vanlig ordning och det var en minst sagt välbesökt träning.
– 23 på träningen. Det blir lite problem med så mycket folk, säger tränare Örjan med ett garv.

Lagkapten Jens Sjöström gjorde framsteg och tyckte det kändes bättre i ryggen enligt Örjan. Adam Chennoufi börjar närma sig matchspel.
– Han har tränat på för fullt nu i senaste veckan, fortsätter Örjan. Han är dock inte aktuell på tisdag.

Fotbollsbloggen gissar att ändringar i startelvan  jämfört med vinstmatchen på Grimsta blir få, om ens någon. Måhända att ”Bönis” inhopp stärkte hans aktier för en startpost.

ooo

Umeå IK? De reser på tisdag till Göteborg för match mot Torbjörn Nilsson och Lisa Dahlqvists gäng. UIK-tränaren Jocke Blomqvist var nöjd med det han fick se på påskdagens träning.
– Det såg bra ut. Spelarna hade skött sin träning under påsken.

I UIK-lägret är det inte mycket nytt på skadefronten. Fanny Hjelm är krasslig och Emma Berglund har känning men i övrigt inget nytt.

Obesegrade UIK mot ett Göteborg som inlett utan seger, en oavgjord och en förlust. Blir ändå något att bita i för Umeå IK.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *