UFC-spelare lånas ut

Umeå FC-spelaren Timothy McNeil är enligt uppgifter till bloggen klar för en utlåning till Skellefteå FF. Det ska i första hand gälla resten av våren. McNeil vill dock själv inte kommentera uppgifterna när bloggen ringer upp honom.

Men det ska alltså vara en ”done deal” som det heter. McNeil får nödvändig speltid i riktigt bra miljö och UFC får en spelare mindre att ”mätta” med speltid.


FOTO: Per A Adsten

ooo

På tal om UFC. I dagens pappers tidning kan ni läsa om Jonas Nilsson och hans syn på den nya rollen som högerytter. Han var UFC:s bästa spelare i premiären och vill fortsätta på inslagna vägen mot Boden i kväll.

På tal om giftiga högerfötter och högeryttrar. Minns att jag var lyrisk över Kali Ongala i starten på förra säsongen. Det var någon match i början som han var magisk med sin högerfot på kanten. Sedan blev det inte så mycket mer.

Någon risk att Nilsson råkar ut för samma öde som Ongala tror jag dock inte. Jonas Nilsson har en lite vassare inställning till fotbollen om man säger så.

Jonas Nilsson som för övrigt är hetaste spelaren i VF-coachen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *