Tungt avslut av Jakobsson

Sofia Jakobsson sänkte Kopparbergs/Göteborg med ett tungt, tungt avslut i straffområdet. Här kan ni se målet och ett sammandrag från matchen i SVT Play.

…tung dag för Göteborg. Ny förlust och skada på landslagsbacken Stina Segerström.

ooo

Erik Lundström sa i en intervju att han hellre vinner med 2-0 än med 4-2. Som den sanna fotbollsromantiker av den tyska fotbollen håller jag inte med. Hellre 4-2 än 2-0 alltså.

3 kommentarer

  1. Tycker det är jättebra med uppdateringar och ni gör ett riktigt bra jobb det ska ni veta!
    Men som Tony Irvin säger så skulle de vara jättebra om ni gjorde som det var förut d.v.s att när man klickar på ett blogginlägg fanns alla andra så man kunde klicka på dem under. Nu måste man gå tillbaka hela tiden. Och När man trycker på fotboll borde VF Coachen komma upp någonstans. Den kommer bara upp på första sidan? Det är lite små saker som jag stör mig på annars kannonjobb pojkar!

  2. Jag efter gårdagens förnedring av 04 måste man vara romantiker eller helt jädra blind om man tror på Bundesligalagen!

  3. Kallö

    Jag håller med dig i allt du säger. Tyvärr är det inte vi stackare till bloggen som ansvarar för hemsidans funktioner. Men som du säger är det helt värdelöst att VF-coachen-loggan inte finns under fotboll. Det ska ändras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *