Junsele i blåsväder


Mariehems SK möter i helgen Junsele som gick som tåget ifjol i division III mellersta. I år då? Ja, det har ju inte börjat superbra för klubben, man startade med att ”missa” att registrera spelarna i tid. Och inte nog med det så misstänks Junsele för att ha förfalskat spelarnas namnteckningar vilket är under utredning.

Matchen mot Piteå sköts upp och nu ville Junsele skjuta upp matchen mot Mariehem eftersom dom inte har tillgång till deras sju importspelare. Nu har fotbollsförbundet sagt att matchen mot MSK kommer att bli av och det skapar stora problem för Junsele som kommer ha riktigt stora problem med att få ihop folk.  Ett alternativ för Junsele är att använda yngre spelare från Junsele/Ramsele/Ådalsliden som är pojkspelare med andra ord genom att de inte spelar under kontrakt.
 – Ett mycket märkligt beslut. Oavsett vems felet är så sköt förbundet upp första matchen men nu ska vi spela den här. Det blir inte schysst mot andra lag i serien heller och kan påverka mycket för många lag i slutändan, säger Junseles tränare Conny Uppling
I Mariehemslägret så är man riktigt nöjd att matchen blir av. -Då får vi ha rytmen kvar och slipper tränga in en veckomatch, säger tränaren Bengt ”Tjalle” Lundqvist.

Mariehems SK åker till Junsele med fulltrupp förutom Jonatan Lundberg som har skadat sitt knä och André Åström som inte är spelklar.

***

Med andra ord, om Betting företagen Unibet, Bet365 osv… inte har koll på det här så skulle  jag spela några hundringar på Mariehem.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *