Det händer mycket just nu

Som ni kan läsa på webben så har Umeå FC:s Carl Pettersson-Lif erbjudits ett fullskaligt stipendium till Universitetet Lindsey Wilson University. Det var efter förra veckan då ”Calle” skulle visa upp sig i Borås då han tränade med division I-laget Norrby. Provspelet blev succé och strax efter 21:00 igår så fick han beskedet om stipendiet.
Så här sa Calle igår till kollegan Ruuth:
– Det känns bra. Det är mycket grejer som ska fixas om jag ska åka över men jag tror faktiskt jag kommer att göra det. Jag känner att det vore en cool upplvelse, förklarar Pettersson Lif.

Idag när bloggen får tag på Calle säger han så här: – Det är nästan så att man inte fattat hur stort och vad det innebär ännu, men de kommer nog inom de närmsta dagarna.

***

Igår signerade Anna Paulson ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut.
Därmed är hon officiellt en UIK-spelare igen.
– Det känns skönt att bara kunna koncentrera sig på det fotbollsmässiga. Jag siktar på spel igen efter VM-uppehållet, säger ”Påla” till VF-sporten.

 Ínför kvällens match borta mot Tyresö så är Caroline Jönsson troligtvis tillbaka mellan stolparna efter hennes skada hon ådrog sig i hemmamatchen mot Örebro den 1 maj. Däremot är det frågetecken för två ordinarie backar, Emma Berglund och Tuija Hyyrynen.
– Emma har haft magsjuka eller matförgiftning. Hon kunde i alla fall behålla maten i dag (läs i går) och följer med ner, säger Blomqvist.
– Tuija har problem med en ljumske, hon fick behandling på träningen
i dag och jag hoppats det lugnat sig till matchen.
Om varken Berglund eller Hyyrynen kan spela så kliver troligen Linnea Ågren in som mittback och Fanny Hjelm tar hand om högerbacksplatsen i UIK.

***

Igår så vann Bräntbergsskolans tjejer i nian DM-Guld efter att man besegrat Prolympia i finalen med 1-0. Målet gjordes av Linnea Åberg som är 1 år yngre än de övriga då hon går i åk 8. Bäst under matchen var blivande storstjärnan Johanna Nyman tillsammans med målskytten Åberg. Mest Noterbart var L-G Skoogs val av skor då han använde sig utav ett par Adidas (!?!?)

***

Där hade vi lite news!

3 kommentarer

  1. Jag har blivit kickad av Nike ! Efter att ha varit sponsrad sen 1981.
    Men jag har ett 80 tal fräscha Nike pjucks kvar. Men Adidas passar bra till gråa Acnejeans t.ex

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *