Lite om gårdagen

Mariehems SK åkte på stryk med 0-2 hemma mot Anundsjö. Undertecknad kom dit just innan paus och då stod de redan 1-0 till gästerna.
Den andra halvleken dominerade Mariehem totalt men istället för en kvittering så utökade bortalaget till 0-2.  MSK gjorde absolut ingen bra match då man slarvade oerhört mycket med grunderna. Men att Anundsjö skulle ta trepoäng kändes ruskigt orättvist. Extra plus i MSK får inhopparen Niklas Wiberg som såg riktigt pigg ut.

Skellefteå FF tog ju emot Umedalen och där blev det delad poäng. Efter mål av Leo Englund och Danny Persson.  Noterbart från matchen var att Skellefteå FF drog på sig ett röttkort i den 73:e minuten och bara fyra minuter från slutet så kvitterade Persson.

Morön åkte på storstryk i Piteå, 5-0 skrevs slutresultatet till. Piteå var överlägsna mer än så behöver inte sägas.

***

Vad händer idag då? Robertsfors tar emot Frösö hemma, matchen spelas 14:00  på Stantorsvallen.  IFK Umeå möter Friska Viljor 15:00 på Vildmannavallen.

Sedan är det en hel del div 4 matcher som spelas.