Lite om i helgen

Som ni kunde läsa på föregående inlägg så gick Umeå FC upp som serieledare efter 2-1 segern mot Karlstad. Målskyttar var Simon Mårtensson och Erik Lundström.

***

Mariehems SK spelade mot Morön borta och vann med 3-0. I den matchen kändes dock hemmalaget Morön hetare i den första halvleken men i den andra halvleken så la bortalaget i en högre växel och gjorde tre snabba mål. Umärkte sig i hemmalaget gjorde Joakim Högdahl och Olle Ringqvist. Och i bortalaget var mittbacken Ludvig Bohlin stabil som vanligt och Kim Lundmark kändes het. Målskyttar? Kim Lundmark 2 och Daniel Larsson.

Umedalen spelade igår hemma mot Piteå där matchen slutade 2-2. Bortalaget ledde dock med 0-2 men efter mål av Herman Nilsson och Alaa Mohammad så fixade man en poäng vilket tränare Westerlund nästan såg som en seger.

Skellefteå FF vann borta mot Junsele med 2-0 efter mål av Goran Zdravkov och Timothy McNeil.

***

Mariehems damer vann med 5-0 mot Infjärden och man var totalt dominanta hela matchen. Målskyttar? Therese Kapstad 2, Andrea Collén, Jenny Nordenberg, Carolinn Sandström. Utmärkte sig i hemmalaget gjorde Ida Åberg-Zingmark och Amanda Andersson.

Åkullsjön spräckte Luleås förlustfria svit på bortaplan då man vann med 1-3. Målskyttar var Carolina Sundh 2, Susanna Erixon.

***

Teg SK mötte Östersund och vann med hela 6-1. Målen, Teg: Johan Örnfjäll 2, Johan Bergström, Mikael Rönnbäck, Oskar Gunnarsson, Martin Eriksson-Drugge.

Sundsvall slog Sandvik med 3-1 och målet gjordes av, hör och häpna målvakten Anton Viklund som va tumskadad men kastades in som forward.