”Toggas” tankar inför Seriefinalen

Som jag skrev så blev seriefinalen inställd pga ett kraftigt regnoväder. Matchen kommer i alla fall att spelas och det gör den imorgon 19:00 på Dragonens konstgräs. Som jag skrev innan så kommer Ersmark med ett grymt självförtroende om man ska tyda Markus Wikström. Men som jag kanske inte var tillräckligt tydlig med i förra inlägget så kommer givetvis Spöland med ett bra självförtroende. Man leder serien och kommer göra det oavsett hur matchen slutar och det törs jag lova.

Jag tog mig ett snack med Torgny ”Togga” Gustafsson inför morgondagens match ( jag försökte få tag i han förra gången också men efter dålig planering av mig var det försent på kvällen)  Togga var i alla fall riktigt glad och trevlig som vanligt och han såg självklart fram emot matchen. – Ja, det är två bra lag som vill vinna och det är ju också en seriefinal så jag hoppas på mycket folk, säger Gustafsson.

Tre kort med Togga inför matchen:
Hur är känslan inför matchen?
– Den är god, vi vet ju att vi kommer leda serien hur det än går men vi går givetvis för seger.
Vad har vi att vänta oss?
– Två bra lag som vill spela sitt spel och alla kommer vara laddade till 110%
Vem blir matchvinnare?
– Det blir JAG, skratt! Nä, men det återstår att se vi har många bra spelare och det har om också men någon i Spöland måste jag säga.

***

Vad tror jag om matchen? Jag tror på en riktigt bra match men har oerhört svårt att ta fram en vinnare. Det kanske blir kryss? En sak är jag säker på och det är att Spöland kommer vinna serien hur som helst. Jag skrev det i min första krönika innan säsongen startade och har skrivit det i mina två krönikor under säsongen. Samt att jag står fortfarande fast vid att Spöland blir seriesegrare.  Vad tror ni?

7 kommentarer

  1. Kanske kan det snart gå upp för folk att föreningen heter SPÖLAND VÄNNÄS IF?? Men då måste ni i media också skriva rätt! Finns ingen fotbollsförening med bara namnet Spöland…
    Och visst vinner SV IF i morgon!

  2. Längesedan nu, mycket trist! När kommer refereratet om Ersmark – Spöland? Uppskriven som attan men verkar inte vara så pigg på att skriva om den efter, när du gissade fel på utgången av den!=)

  3. Urkasst att inte lyckats skriva någonting om matchen mellan Ersmark- Spöland eller nu när serien är avgjord. Ska man ha en blogg måste man kunna uppdatera den mer än vad de görs nu. Skärpning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *