Seriös med fotbollsspelandet

Igår när jag gick hem från Iksu efter att ha kört mitt rehabschema för  min skadade baksida så träffa jag en liten kille iklädd i en MSK-träningsoverall som tidigt påpekade att han läste min blogg på vf.nu. Varpå jag svarade att jag tyckte det var oerhört kul att han läste den, sen fortsatte våran pratstund i några minuter till och jag tänkte dela med mig hur vi snackade.

Killen: Varför spelar du inte fotboll?
Jag: haha, jo jag spelar ju fotboll i IFK Umeå i trean.
Killen: Va! gör du?
Jag: Ja, har du inte tillräckligt bra koll på bloggen eller?
Killen: Jo, jag kanske har läst det men glömt. Vill du inte bli duktig i fotboll?
Jag: Haha, ingen fara. Jo, det vill jag och jag vill fortfarande bli så duktig som möjlig och har fortfarande kvar Allsvenskan som mål i min karriär.
Killen: Men hur ska det gå du jobbar ju med att skriva om fotboll, då kan man ju inte vara seriös om man redan har jobb?
Jag: Haha, Jo det kan man visst vara hörredu, men vet du inte att både John Alvbåge (numera IFK Göteborg) och Henrik Rydström i Kalmar FF har ju bloggar.
Killen: Har dom? Det visste jag inte!
Jag: Man lär sig något nytt varje dag.
Killen: I så fall ska jag bli både fotbollsproffs och bloggare!
Jag: Det låter superbra, Jag måste kila nu men vi ses grabben och lycka till med karriären, förresten kanske du får en rad på bloggen! Hejdå!

***

Vad jag försökte få fram till grabben var att trots att jag ”bara” spelar i division III så har jag fortfarande viljan att kämpa för mitt mål och har du viljan och förmågan så är ingenting omöjligt. Så till er andra som läser bloggen och har drömmar så släpp dom aldrig! Kör på som bara tusan, va seriös med träning och ha en grym inställning så är som sagt inget omöjligt. Jag kommer i alla fall fortsätta att kämpa för mitt mål men just nu känns det som det är en lång väg kvar då jag rehabtränar och jag tänker inte låta en blogg sätta stopp för det även om det är roligt att skriva.

***
P.s Alla som vill bli fotbollsproffs och även jobba med sport och blogga. Så kan jag berätta att man kan göra båda delarna.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *