Forwards rullar in som de ska

Japp, 18-åriga Annina Wede är klar för Umeå IK.
Annina who?
En 18-åring från Alviks IK som gjorde 14 mål i damtvåan i år. Jag har ingen som helst koll på Wede förutom att hon provtränat med Sunnanå och Piteå under hösten också. Och nu är hon klar för Umeå IK, där Joakim Blomqvist med sitt talangfokus börjar framstå mer och mer som Västerbottens svar på Arsene Wenger.
Umeå Södras värvning?
Ja, det är Marielle Sikström som ritat på två år för klubben. Sikström som därmed stått för en av de snabbaste comebackerna den här säsongen. Det var inte många veckor sedan MSK-anfallaren förklarade i Fotbollshörnan att hon lägger skorna på hyllan på grund av motivationsbrist. Nu är hon klar för Södra. En bra värvning, Sikström visade faktiskt klass under Mariehem SK:s division I-år då hon sin ungdom till trots stod för 13 mål i MSK, som dessutom åkte ur serien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *