Hörnan

Umeå IK sitter nöjda i båten, och som jag skrev i ett tidigare inlägg så lär det inte värvas något mer  – Vi är riktigt nöjda med den trupp vi har, men det är klart att vi kolla på marknaden. Ska vi värva så ska det vara en spelare som passar vårat spel och går direkt in i startelvan, sa Niklas Westman.

***
UFC har ni gjort klart med tre spelare. Man lånar nämligen Sierra Leone-spelarna Albert Kargbo, Mohammed Kamanor och Ibrahim Kallay som alla utmärkte sig tillräckligt positivt för att få ett kontrakt.
– Vi känner oss utan tvekan nöjda, säger UFC:s sportchef Håkan Bäckström.

**

Mer UFC, Joakim Kvist har fått veta att han ska bli utlånad och skulle i veckan ner och träna med Syrianska i ettan. Men en skada stoppar Kvist och provträningen skjuts upp ett tag. Timothy McNeil har några klubbar som har visat intresse för honom och det rör sig om klubbar i etta och i tvåan. Vart Johan Wilhelmsson, Andreas Johansson och Björn-Erik Sundqvist tar vägen är också oklart. Den förstnämnde ryktas till Moderklubben Sandåkerns SK

***

Christoffer ”J” Johansson lämnar Ersmark och det var länge snack om Mariehem för ”J” men nu lutar allt åt att det det ska bli Holmsund. – Ja, jag kan väl säga att det mest troligt blir Holmsund vilket känns jäkla kul men det är några andra saker som ska lösas innan du får skriva att det är helt klart, säger Johansson.

**

Sörmjöle/Hörnefors Jesper Framell har tagit sitt pick och pack och flyttat till Stockholm för studier där han också spelat med IFK Lidingös reservlag. Dock behöver inte S/H oroa sig särskilt mycket då tanken är att flyttlasset går tillbaka till Umeå efter att kursen avslutas i maj.

***
Ersmark har värvat friskt i takt med att man tappat en drös spelare. Viktor Folkesson (MFF), Emil Lundström (Comeback, senast i Msk-organisationen) Erik Björklund (Bergnäset), Pontus Neander (Enhörna IF), Fler namn är på gång in, en av dom är anfallsspecialsiten Pontus Åberg från MSK. Allt pekar dessutom på att Mattias Larsson tar ett sabbatsår från fotbollen.

**
Det har varit två turer men nu är Ari Baroskhi tillbaka i Sandåkern igen. Baroskhi lämnade laget mitt under förra säsongen och gick tillbaka till Ersboda FF men är nu alltså tillbaka i SSK.

**

Hörnsjös anfallare Maja Bergqvist ryktas till division III klubben Flurkmarks IK.

**

Där sätts det punkt för veckans hörna.

 

 

 

5 kommentarer

  1. Var och såg Ersboda spöland i helgen och ska spöland spela i div 3 med det där laget lär dom inte ta fler poäng än Sandvik gjorde. Jobbar inget lag med fys längre alldeles för många som bär på en hel del extra kilon och det håller tyvärr inte.

  2. Jag var och såg spöland mot umedalen damer idag. Umedalen VANN den kampen och var bättre matchen igenom. Hur i hela fridens världar kommer spöland klara sig i 2an ?
    Umedalen däremot är ett jävligt bra lag som man måste följa i div 3!! Att inte dom spelar i 2an är ju bara stört!!

  3. Om man tror att det är träningsmatcherna som spelas nu är avgörande för serier som börjar i maj är man helt ute och cyklar. Umedalen får nog skylla sig själv att dom inte spelar i tvåan eftersom man tackade NEJ til platsen utan att prata med varken ledare eller spelare, det är STÖRT!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *