Succén fortsätter

God morgon gott folk!

Frågorna har varit många, svaren har varit få. Men ett som är säkert är att succén fortsätter. Ja, jag pratar givetvis om VF-coachen. Det kommer vara på lite andra villkor men det kommer jag gå in på då det börjar dra ihop sig. Själva coachen är nu under uppbyggnad och så snart det är klart så bjuder jag på mer info.

**

Sedan har det även frågats om att jag ska ”utvärdera” eller rättare sagt tycka till om lagen i serierna inför säsongen. Det kommer jag också att göra men det blir lite innan seriestart eftersom jag vill hinna få en möjlighet att se vad lagen går för just nu under allt träningsmatchande.

 

4 kommentarer

  1. Hoppas det kommer lika fantastisk bilaga till VF-coachen som förra året. Seriernas ”drömelva” var riktigt intressant läsning

  2. För att stilla abstinensen för alla fotbollsälskare här i Umeå så kommer här en liten uppdatering från modernsoccer. Röbäcks if har spelat 2 matcher ute 1 vinst mot ersmark och 1 förlust mot flurkmark. Men precis som tidigare år så kommer deras glad fotboll till korta då man inte har materialet för att spela den typ av fotboll dom vill prestera. Gissar på en placering i dom lägre regionerna då man inte fått någon ny spelare av klass och dom övriga spelar som dom alltid gjort.

    Guif är ett lag som år efter år får bära favoritskapet i 4an. Lite orättvist kan tyckas dåna efter varje säsong tappar dom spelare som visat sig hålla lite högre klass . Samma visa är det i år då en hel hög spelare lämnat och tyvärr så håller det aldrig hela vägen om man aldrig kan hålla ihop en trupp mer än en säsong.

    Sandåkern är dom unga lovande killarna som tyvärr aldrig blev något
    Mer än så. Dom har blivit 1 år äldre och spelar en trevlig fotboll men känns alltid som det är något som saknas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *