UFC:s nyförvärv på plats

Nummer 14. Ett nummer som förpliktigar. För er äldre läsare förknippas det med Johan Cruyff. En av tidernas största. Det numret kommer Hampus Bohman att bära i Umeå FC.
Kalmar FF-förvärvet anlände till Umeå i går och tilldelades där sitt tröjnummer, han hade dock lite feberkänningar och avstod träningen på T3 Arena.
– Det är mest en säkerhetsåtgärd, säger 19-åringen bördig från Aneby utanför Jönköping.
– Jag har hört mycket gott om Umeå (från Ludvig Öhman), men det nordligaste jag varit förut är Östersund, säger han.
Well, det om detta. Nu vet ni hur snubben ser ut och vilket nummer han ska spela i.

6 kommentarer

 1. i väntan på blogg och andra nyheter kommer här en uppdatering från modernsoccer.

  I Umeå så ser man idag spelare som byter klubb lika ofta som en vanlig Svensson byter kalsonger. När man tittar på särskilt div 4 södra i år så har spelare hoppat mellan klubbar som
  Aldrig förr. För klubbarna kostar det idag mellan 250-350 kr att att skriva över en spelare . Ingen summa alls tycker dom flesta men för varje krona som går ut ur en förening så måste 1 krona in också. För att Umeå fotbollen skall kunna växa och utvecklas så måste klubbarna få chansen att spela ihop ett lag och inte tvingas spela ihop nya lag varje år. Visst vi spelar fotboll för att det är roligt säger som flesta men pengar och spelarbrist har blivit en allt vanligare fråga på senare år. Hur ska vi då motverka detta? Jag tycker att fri månaden är bra då kan spelare gå till vilken klubb dom vill och då vet man som klubb att det är då man kan tappa spelare och inte någon annan gång under året. Resten av året då ska man

 2. Få lämna en klubb då frågar ni er, visst ska man det men endast mot en ersättning på 5000 kr. Detta för att motverka spelarflykt under säsong och dels för ge ekonomiskt stöd till en förening som räknat med en viss mängd spelare under året. Detta är ju vuxna människor vi pratar om och inte ungdomar. Vuxna måste lära sig fatta beslut och stå för dom man kan inte lämna en klubb i sticket utan att det får konsekvenser.

 3. Tyvär finns det ingen sida att följa mina tankar och idéer på förutom denna. Men jag lovar att fortsätta leverera med jämna mellanrum.ni får dock ursäkta kvalitén och stavningen då mina inlägg görs från telefon och väldigt spontant.ska vandra ned till t3 nu kl 3 och se ufc-Östersund samt lite andra matcher i helgen så håll ögonen öppna för nya inlägg

 4. Nu har jag varit och tittat på vårat nya superettan lag Umeå fc. Jag kan börja med att säga att Umeå inte hade med några av sina nya afrikaner eller Kalmar killen. Detta ska vara det sista genrepet innan serien drar igång om man nu inte räknar med b-matchen i morgon mot div2 laget mariehem. Man kan ju tycka att då spelar man ihop det lag man vill ha i seristarten och är det detta lag som skall representera Umeå blir jag riktigt orolig. Förutom några enstaka minuter i varje halvlek blir Umeå utspelat av ett div 1 lag. Östersund har en oerhört vass offensiv som ufc borde vara avundsjuk på. Backlinjen i Umeå fc är fruktansvärt instabil och att Örjan och Stuart är nöjda med att Östersund har få skott på mål är endast för att Östersund gång på gång med enkla väggspel kunde passera en väldigt stillastående backlinje. Skall man spela som ufc gör med ett lågt försvarsspel måste man ha snabba kontringspelare som kan leverera avslut. Det hände 1 gång idag när Joel klev upp i ett anfall.

 5. Det var någon som skrev att nu har ufc lirat en mängd träningsmatcher mot mediokert motstånd och inte gett 1 ända bra resultat eller vidare bra spel. Kolla vilka lag Falkenberg som är premiär motståndare har mött. Känns som starten av ettan kan bli ett hemskt uppvaknade. Man
  Måste möta likvärdiga lag eller bättre för att utvecklas ufc möter div 2 lag och några norska gäng. Jag hoppas verkligen på nytt kontrakt då jag vill se bra fotboll i stan. Men jag har svårt att se detta ufc hålla sug kvar i år

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *