Länslagstrupperna till Junselelägret

24–27 maj spelas Junselelägret i fotboll. Både Västerbottens F97- och P97-trupp är nu uttagen.
Sandåkerns SK dominerar tjejtruppen med sju spelare. Morön City BK har med fem spelare i den 18 spelare stora truppen där även klubbar som Åkullsjön, Ersboda SK och Gimonäs UIF finns representerade.
Här är hela truppen.
Målvakter: Sofia Eriksson, IFK Åkullsjön, Hanna Kohl, Sandåkern SK.
Utespelare: Frida Jonsson, Ersboda SK, Alicia Larsson – W GUIF, Maja Nylén, Mariehem SK, Erica Carlén, Morön City BK, Alice Granstedt, do, Kajsa Johansson, do, Hanna Lahti, do, Felizia Långström, do, Jessica Ahlm, Sandåkern SK, Ida Blixt, do, Elin Bäckström, do, Clara Forsman, do, Malin Hörnberg, do, Amanda Johansson, do, Moa Svanström, Sunnanå SK, Madeleine Norberg, Umeå Södra FF.
Reserver: Moa Viklund Betsele IF, Elin Nilsson, Ersmarks IK, Julia Hellström, Mariehem SK, Emma Hårdstedt, do, Hanna Carlén Morön City BK, Cassandra Strömbäck, do, Nellie Lindgren, Sandåkern SK, Christine Tjärnlund, Storuman IK.
På killsidan dominerar Umeå FC som har hela 12 spelare med i truppen.
Här är de uttagna spelarna:
Emmanuel Stenmark, Umedalen IF, Hadi Hussein, Umeå FC, Erik Jonsson, do, Robin Strandman, do, Jonas Sehlberg, do, Patrik Tynelius, do, Wisam Kadhim Husayn, do, Måns Sundström, do, Oscar Sandström, do, Filip Lundin, do, Felix Forsgren, do, Felix Pihlajama, do, Hannes Bellgram, do, Filip Sigwardsson, Vindelns IF, Anton Åkerlund, Myckle IK, Edwin Rönnblom, Sävar IK, Noak Tjärnqvist, Skellefteå FF, Andreas Bergström, do.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *