Umeå FC tar sin andra trea?

 

 

Ikväll 19:00 spelar Umeå FC borta mot Jönköping Södra. Följ matchen via Emanuel Otterhalls liveuppdatering på folkbladet.nu. Någon startelva har UFC ännu inte släppt, vilket dom aldrig gör förrän en timme innan matchstart. Så här tror jag att de ställer upp.
Målvakt: Vladimir Sudar.
Backlinje fr. höger: Joel Burström, Jens Sjöström dä, Marko Mihajlovic, Mohamed Kamanor.
Mitffält fr: höger: Johan Larsson, Fredrik Wennebro, Erik Lundström,  Adam Chennoufi.
Forwards: Danny Persson, Jonas Wallerstedt.

Ufc måste från förra matchen mot Öster rycka upp sig en hel del framför allt av det vi fick se i den andra halvleken. Lite mer noggrannhet så tror jag helt klart på minst en poäng ikväll. Ja, jag väljer att vara optimistisk, det är bättre det än att man gör som stora delar av publiken på T3 Arena gjorde i söndags mot Öster. UFC är nykomlingar i superettan och lite realistisk måste man kunna vara, har folk de förväntningarna att man ska gå in och tokdominera?Är man folk verkligen så naiva?Det känns verkligen som det när publiken går från matchen då det står 2-0 i den 48.e minuten. Nä Umeå nu får vi skärpa oss, det är nu Umeå FC behöver oss som mest, det är nu vi ska stötta. Ha det i åtanke.

Lite mer angående matchen så bör man håll koll på Branimir Hrgota som ligger tvåa i skytteliga, Lite kuriosa, André Calisir som tidigare spelade i Skellefteå FF spelar numera i Jönköping Södra och det kanske är värt att notera. Annars så har jag ingen större koll på kvällens motstånd.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *