Matcher idag

Idag så har vi faktiskt också en några matcher trots att det är en röd dag.

Morön BK-Mariehems SK div 2 herrar 14:00 på Skogsvallen
Inför matchen, Morön kommer med vind i ryggen till detta norrlandsderby då man har två raka segrar i bagaget. Efter en dålig inledning så har Morön alltså ryckt upp sig rejält, en av orsakerna kan vara att man fått tillbaka viktiga mittfältsmotorn Olle Ringqvist som varit otroligt bidragande till de senaste trepoängarna. Det får inte glömmas att man tar emot seriens för tillfället bästa lag som bara har släppt in ett mål hittills, jag jag vet att jag tjatar om hur lite mål det släppt in men det är imponerande. Sedan så har man Kim Lundmark som jag tidigare utnämnde som lagets viktigaste spelare som är i en hysterisk målform. Frågan är blir det målkalas imorgon på skogsvallen? Svar ja, men bara från ett håll, Mariehem tar en stabil 4-0 seger.

Tegs SK – Sollefteå  div 2 herrar 14:00 på Tegstunet.
Inför matchen, Jag har trott på Teg inledningsvis och tänker fortfarande göra det, dom har spelat fin fotboll av det jag sett (har iofs sett mest matcher under försäsongen), Däremot så har man en lite för tunn trupp och man har dragits med en del skador under slutet, många undrar säkert över Johan Örnfjälls vara eller icket vara, där vet jag egentligen ingenting om angående ”Örnis” medverkan. Men på något sätt så tror jag att de vinröda kan ta tre friska pinnar idag. Mitt tips 2-1.

Spöland/Vännäs – Burträsk div 2 damer, 13:00 på Vännäs IP
Inför matchen, S/V har bara tagit en poäng inledningsvis och det är man väl inte van vid under säsong, speciellt inte då man i princip gått prickfritt från serie till serie tidigare år. I matchen mot Burträsk som ligger på andra plats på en seger och ett kryss tror jag att säsongens första trea kommer. Det kommer bli tajt och målsnålt. men S/V vinner med 1-0, målskytt? Josefin Gardeström.

Flurkmark – Umedalen div 3 damer, 14:00 på Dragon 1
Inför matchen, Det blir en oerhört tidig seriefinal där Flurkmark leder just nu på bättre målskillnad. För Umedalen så bör fokus hållas på att sätta stopp för Ulrica Björnehalls målskyttet sedan bör man även hålla ögonen på Maja Bergqvist som även hon är riktigt målfarlig. I Flurkmark så bör stor fokus hållas på Emma Boström. Jag såg henne under Team Sportia Cup och blev mäkta imponerad. Otroligt spelskicklig samtidigt som hon har näsa för målet. Nä, detta blir en tajt tillställning men jag tror ändå att gästande UIF drar det längsta strået och vinner med 4-2.

Storuman – Dorotea div 6 västra herrar 13:00 Storhälla IP
Inför matchen, Har i princip noll koll på något utav lagen så det gör det oerhört svårt för mig att ge någon seriös typ av tippning och det gör inte saken bättre än att det är seriepremiär för båda lagen, så kan därför inte kolla typ målskyttar och dylikt från tidigare matcher. Efter några omgångar i div 6 västra tror jag att man vet lite mer och att man kan ge en bättre info inför matcherna. Utan att veta något så tippar jag 2-2 sådär lite tråkigt.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *