Sebban G och Wilshere en vanlig kväll

Jag, Johan Sebastian Glaas har slagit ett personligt rekord. Fick nys om att Arsenals Jack Wilshere befann sig på Olearys, och grisig som man är så var man tvungen att ta chansen att träffa honom och ta ett kort och på risig engelska så presenterade jag mig som Sebastian och sa att det var trevligt att träffas och jag fick mig allt ett kort. Trots att jag är Man United så hade jag otroligt svårt att hålla fokus. Ja, man kan säga att man var lite i extas när man träffade ”grabben” som faktiskt är lika gammal som man själv är. Det är det största jag varit med om sedan jag gjorde mitt första nickmål i fotboll 2009 borta mot Rusksele med Umekamraterna eller åtminstone då jag tog en autograf av Sol Cambell då Spurs gästade Byske för många många år sedan. Jag är fortfarande i extas. Killen kommer bli en av världensbästafotbollsspelare!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *