Matcher idag

Det är tre matcher i div IV södra herrar. Som spelas redan ikväll.

Sandvik- Ersmark 19:00 Storsjöarena (obs även DM)
Sandvik har inlett riktigt äckligt starkt i div 4 södra herrar. Dock ska det inte glömmas att Ersmark också gjort en bra inledning och ligger på tredjeplats. Dock så tror jag inte EIK:arna rår på de gulsvarta. Sandvik har enligt uppgifter till bloggen inte spelat sin bästa fotboll hittills och man har ändå tre raka segrar vilket är imponerande. Det Ersmark får se upp med är Joakim Lindberg som är otroligt målfarlig. Sandvik bör hålla ett extra öga på Pontus Åberg som inlett säsongen riktigt fint. Tips? 5-2 till Sandvik.

Mariehem 2 – Ersboda FF 19:00 Msk Arena
Mariehem är otroligt beroende av vilka spelare man får från A-laget vilket gör det svårt att tippa rättvist. Ersboda däremot har inte gjort den sprakande inledningen som många trodde och framför allt jag. Däremot så har man ett otroligt sparkapital och jag tror faktiskt på stensäker tvåa ikväll. Det blir målfest. 1-5 till gästerna.

Röbäck – Sörfors 19:00 Röbäcks Arena.
Svårtippad match, Sörfors har ju en tendens att vara urusla den första halvan på säsongen och den andra halvan kan de stundtals vara outstanding.  Röbäck kommer med bra självförtroende då man just nu äger andra platsen bakom serieledande Sandvik. När Röbäck också får spela på hemmaplan (Röbäcks Arena) tror jag att Sörfors kommer få det tufft. Dock ska de säga att gästerna har en viss Daniel Fajers i laget som kan skapa oreda och avgöra matcher helt på egenhand. mitt tips blir ändå 3-1.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *