Nu är det dags för en ny trea

Umeå FC tar emot Ängelholm ikväll 19:00 på T3 Arena, vill inte jinxa vädret så tar i trä då jag säger det. Det är relativt bra väder med sol och moln så snälla visa erat stöd och kom på kvällens möte.
I hemmalaget saknas Adam Chennoufi som skadade sig på en träning i veckan och själva startelvan kommer som sagt och som vanligt 1 timme innan matchstart på Umeå FC:s hemsida. Här är truppen i alla fall.
Hampus Bohman, Joel Burström, Karl Morten Eek, Ali Jasim, Jonathan Johansson, Seif Kadhim, Mohamed Kamanor, Albert Kargbo, Johan Larsson, Erik Lundström, Marko Mihajlovic, Simon Mårtensson, Danny Persson, Henrik Sennström, Jens Sjöström dä, Vladimir Sudar, Jonas Wallerstedt, Fredrik Wennebro.

 

Ikväll blir det vinst 2-1.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *