Vila i Frid Victor Brännström

Som många av er tyvärr redan läst och hört så avled i söndags Piteå IF:s Victor Brännström efter att han kollapsat i matchen mot Umedalen.

– Han gjorde mål efter fyra minuter och det är hände i den sjätte. Han var helt oattackerad och joggade hem när han bara segnade ihop. Folk sprang direkt in och inom 20 sekunder hade jag ringt på ambulans. Det fanns också personal som började hjärt- och lungräddning och en sjuksköterska från publiken kom också in. De gjorde allt rätt, Piteå IF:s talesman Christer Berglund till Sportbladet.

Det är grymt hur orättvist livet kan vara, Brännström som inte bara var en talang utöver det vanliga beskrevs också som en oerhört snäll och ödmjuk kille som älskade fotboll.

Jag finner inga ord på hur jag på något sätt ska skriva ihop något fint här, jag är skärrad, väldigt skärrad. Det är svårt att uttrycka sig på något sätt då man får läsa något som detta, Det enda man känner är den obehagliga klumpen i magen som sätter sig ända in i märgen och bara växer och växer. Jag lider så oerhört med anhöriga och framför allt med hans sambo och hans två barn. Av allt att döma var Victor en hjälte, stjärna och förebild i mångas ögon.

**

Vila i frid Victor

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *