Talanglistan: Plats 14-13

Plats 13.

linne_1.jpg
Namn: Ida Linné.
Född: 1991.
Klubb: IBK Dalen.
Kommentar: Komplett centertank med dynamiken som främst vapen. Svåråtkomlig med en mycket låg tyngdpunkt och kryddar det med en fantastisk vilja. Denna Ormingetjej är bofast i U19-landslaget och en mycket värdefull pjäs i IBK Dalens satsning på framtiden.

FOTO: ibkdalen.se

Plats 14.

backstrom_1.jpg
Namn: Joel Bäckström.
Född: 1990.
Klubb: Sandåkerns SK.
Kommentar: Back utrustad med passningsöga och ett farligt skott. Med andra ord urtypen för den offensiva backen. Har efter tre seniorsäsonger i trean, tvåan och nu ettan utvecklat sitt defensiva spel. Viktig kugge för nykomlingen Sandåkern som kämpar om en plats i nästa års Allsvenska.

FOTO: lagsidan.se/sskib

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13. Ida Linné
14. Joel Bäckström
15. Kim Lundström.
16. Emil Johansson.
17. Samuel Karlsson.
18. Victor Öberg.
19. Adam Andersson.
20. Nina Bäckman.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *