Talanglistan: 12-11

Plats 11.

sjostrom_1.jpgFOTO: lagsidan.se/sskib

Namn: Christoffer Sjöström
Född: 1990.
Klubb: Sandåkerns SK.
Kommentar: Det har visat sig att Sandåkern drog en stor vinstlott när man i somras knöt till sig en från Riget nyutexaminerad Christoffer Sjöström. Obbolasonen har tagit stora kliv i sin utveckling i år och varit sitt lags genomgående bästa utespelare. Skapar chanser från ingenting och sliter dessutom en hel del i kulisserna. När slår Urban Karlsson en signal?

Plats 12.

rydfjall_1.jpg
Namn: Iza Rydfjäll.
Född: 1992.
Klubb: Iksu
Kommentar: 2008 var hon tongivande i Västerbottens F15-lag som blev tvåa på distriktslags-SM. 2009 var Iza Rydfjäll viktig pusselbit i det Västerbotten F17 som vann distriktslags-SM, trots att hon var ett år yngre. Tidigare back som skördade stora framgångar med Iksu Ungdom i division 1 innan hon debuterade i Elitserien som sextonåring. Har nu på allvar etablerat sig i Elitserien. Snabb och passningsskicklig som gjort tre U19-landskamper och fem mål.

FOTO: Ulf Hägglund

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11. Christoffer Sjöström.
12. Iza Rydfjäll.
13. Ida Linné.
14. Joel Bäckström.
15. Kim Lundström.
16. Emil Johansson.
17. Samuel Karlsson.
18. Victor Öberg.
19. Adam Andersson.
20. Nina Bäckman.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *