För lite, för sent

Vinter-OS är i sin linda och i innebandyn stannar vi inte för sådan företeelse. Nånstans mitt emellan sitter bloggen med en äggkopp i munnen.

Onsdagen bjöd på superliga-innebandy. Räknar vi bort 12-3 förlusten mot AIK är City i en riktigt bra trend. 10-5 segersiffrorna mot IBF Falun där den nykomponerade kedjan med ”Peppe” Reinholdt, Zingmark och Daniel Pettersson var hetast.

…Lundmarks facit? Ett mål och två ass i återkomsten. Han var inte nöjd efter matchen med lagets spel.

ooo

Dalen förlorade i en riktig målfest mot Storvreta. Hela nitton mål där hemmalaget Storvreta var strået vassare med sina tio gjorda mål mot Dalens nio, Riktigt starkt av Dalen att vända 1-5 i början till 6-5 innan första perioden var över. Ermling passade till Ketils 6-5 mål efter 19.06.

Peder Bodén tremålskytt vilket innebär att han har gjort 600 poäng (299+301) i högsta serien. Kohonen och Jihde före i ledet.

Backen Kim Lundström målskytt och duktig i spelet.  Liksom Ketil.

ooo

Iksu Ungdom åtta i publikligan i hela division 1. 183 åskådare har man i snitt. Det är tio bättre än Ersboda SK som är nia i samma liga.

Herrarnas division 1? Där leder Jihde och Hellgårds Linköping med imponerande 915 åskådare i snitt. Mullsjö tvåa med 740.

På artonde plats hittar vi Sandåkern med 260 och på 33:e plats Ersboda med 157.

Team Thorengruppen är elva i division 2 med 204. Rig nästbäst i länet med 105 åskådare i snitt.

Så nu vet ni det också. Och där är vi nu.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *