Cityspelare på gång till Dalen

På klippet ser ni Dalens Cédric Rüegsegger svara bloggens frågor på sin, i mitt tycke, ihop mekade schweiz-tyska. Jag som anser mig vara rätt hyfsad på att åtminstone förstå tyska stod där som ett frågetecken. Vilket gjorde att Cédric log sitt bredaste leende.

Innebandybloggen har verkligen tagit till sig det här med webb-tv.

ooo

Som vi skrev i tisdagens tidning: Victor Selindh lämnar Dalen. Flickvännen har fått jobb i Göteborg. Samtidigt går Ketil ”Kjelle” Kronbergs kontrakt ut och han väljer mellan Dalen och flytta hem till Norge.
– Jag börjar bli lite orolig, erkänner Urban Karlsson.

Rudeström, Cédric och Samuelsson saknar kontrakt för nästa säsong. Dalen vill behålla alla. Trodde att Samuelsson skulle ha skrivit på för flera veckor sedan.

ooo

Det är Mats Jonsson som Dalen är intresserade av. Både han och Urban bekräftar intresset och det kan bli en övergång från City till Dalen. Även Norge och Slevik är intresserade av Jonsson, liksom keeper Ställ.
– Det är kul att de har ringt. Jag ska absolut lyssna på vad de har att säga, säger Jonsson till Westman.

Schweizaren Roger Gerber är fortsatt aktuell för Dalen. Diskussioner pågick för bara några veckor sedan.

ooo

Olle Eliasson har som bekant blivit ny tränare i Umeå City. Den har varit på tapeten ett tag. En assisterade ska in bredvid och möjligt att det kan bli Jonas Söderström.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *