Iksu och Sandåkern

Redan om tjugo minuter fortsätter Sandåkerns jakt på playoff 2. Hässelby SK IBK står för motståndet. SSK får se upp med 91-an Hakim Wafa som i grundserien gjorde 33 poäng (19+14) på 21 matcher. Umeå-laget reser med en väntad trupp och ställer upp med tre kedjor och två backpar.

Rådström – A.Berglund – Sjöström
Blomberg – Gleisner – Hagenmalm
Ranberg – Mattsson – Sundelin

Johansson – Adam Berglund
Adolfsson – Bäckström

Efter storspelet i kvalet mot Thorengruppen antar jag att Niklas Ivarsson fortsätter i målet. Men Simon Brändström är som bekant ingen dålig ersättare. Sandåkern har det väldigt bra ställt på den fronten.

ooo

Lagledaren Ove Nordin liverapporterar direkt. Följ här.

ooo

För Iksu fortsätter semifinalserien mot Endre IF 17.00. Södervärnshallen är platsen för spektaklet och senast Iksu lirade där så var det tydligen fullsatt typ två timmar innan matchstart.

Sara Wilhelmsson ersätter Frida Stenvall, blivande polisen som är på utbildning i Stockholm, och Caroline Lundmark är sedan tidigare sjuk. Nina Bäckman långtidsskadad.

Josefina Eiremo kommer kliva in i förstakedjan med Wikström och Söderqvist. Wijk tar hand om andra med Frida Eriksson och Therese Andersson. Inga nya bekantskaper nånstans så det lär fungera.

Iksu får se upp med framförallt Anna Jakobsson och lagkapten Emma Järlö som jag tycker imponerade sist. Den förstnämnde spelade fram och den sistnämnde luktade till sig målchanser.

ooo
silly.jpg
Det är väl ingen som missat vår Silly Season-sida? Den kommer ligga i topp och övriga blogginlägg fylls på underifrån.

Hört något? Sett något? Fått för dig något? Tveka inte utan maila eller ta kontakt med innebandybloggen. Inget rykte är för dåligt för vår Silly Season.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *