Klubbproblem 2.0

Som ni kanske minns fick Dalens Yngve Nordins sina klubbar avsågade inför en match mot Västerås innan jul. Klubbproblem 2.0 handlar om Victoria Wikström som igår blev bestulen på sin klubb. ”Tillfället gör tjuven” heter det i omklädningsrum över hela länet och den här gången var tillfället när Iksu säkrade finalplatsen.
– Vi kastade ju bara klubborna i luften när slutsignalen gick och när jag skulle gå in till omklädningsrummet var klubban borta, säger hon.

En hopkok-favoritklubba är borta. För den vidskepliga kan det innebära jordens undergång. Som tur är verkar ”Vickan” inte vara av den naturen.

Det blev inget julmirakel kring Yngves klubbor men kanske blir det ett sent påskmirakel kring för Wikström och hon får återse sin ”sticka”?

oo

Johan Samuelsson har för övrigt kritat på ett nytt tvåårskontrakt med IBK Dalen. Samuelsson har förstås varit ett hett byte för många klubbar men han deklarerade tidigt att Dalen var förstavalet och nu har han alltså förlängt kontraktet. Goda nyheter för Dalen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *