Ännu en nedläggning

Återbuden till nästa års serier duggar tätt. Umeå City IBF både på herr- och damsidan, Thorengruppens damlag och nu Ersboda SK i en tid då det är allmänt många lag med ytterst små trupper. Vad är det som händer?

Är det vi får se nu slutet på den ”här” sportgenerationen? Datorer och annat lockar ju mer this days…

ooo

Enligt uppgifter till bloggen ska IBK Ersboda fått erbjudande om att släppa spelare till div 1-laget eller helt enkelt flytta laget upp. Men de vill spela kvar tillsammans i tvåan.

ooo

Tackar Gunnar Domeij nej till en fortsättning har Umeå City verkliga problem på målvaktssidan. Känns som att Ställ kommer stå i Ersboda nästa år. Dalen har för närvarande tre målvakter. Kanske man ändå kan locka över Rudeström? Mycket möjligt att någon av Sandåkerns målvakter Simon Brändström eller Niklas Ivarsson blir aktuella.

…för City betydde målvaktsposten i fjol hårt draget skillnaden mellan säkrat kontrakt och nedflyttning. Känns som att målvaktsfrågan bör vara prioritet nummer 1 för Gunnar Eriksson. Second? Tränarfrågan.

ooo

Silly Season är verkligen mer levande än någonsin förut. Ni har väl sett kommentarsfältet här nedanför? Känns som att det är en bubbla som spruckit kring värvningsfrågor där det funnits stort missnöje bland många klubbar.

ooo

Nordlinder klar för Dalen, Marklund aktuell för Iksu, Rhöös aktuell för Dalen, Gidlund aktuell för Iksu, Häggström aktuell för Dalen…äsch det räcker så. Grymt roligt med den dragkamp som inletts i den här staden. Som Iksu-tränaren Jocke Sjöström sa i samband med Caroline Lundmarks tillbakagång till Iksu: ”Sporten behöver det här. Att det rörs om i grytan”.

…VF-sporten skrev redan i mars om Ina Rhöös och Dalen.

ooo

Damernas U19-VM har inletts. Sverige och Finland spelade 4-4 i första matchen. Iza Rydfjäll och Cassandra Edberg gjorde 2-1, förstnämnda målade, Wibron passade till 3-2 reduceringen och satte själv 4-3 med drygt åtta minuter kvar. Therese Karlsson kvitterade med fyra minnuter kvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *