Tji fick jag

Framgångarna fortsätter att staplas på hög för länets elitlag i innebandy. IBK Dalens damer satte an tonen i fredags och Iksu fortsatte på samma melodi (Nåja 3-2 mot Endre i sudden går att diskutera) och IBK Dalen och Umeå City tog vid i dag.

Själv ansökte man om namnbyte till ”Tipskungen” på söndagsförmiddagen, betade mot både IBK Dalen och Umeå City och blev vimsig av alla dollartecken framför ögonen.  Men istället för en pung med pengar får man ömt och ödmjukt ändra namn igen och fundera på alternativ karriär än vadhållningsexpert.

Tji fick jag. Eller fick jag ens det?

ooo

En Gunnar Domeij i högform och ett kompakt försvarsspel kryddat med snabba omställningar blev segerreceptet för Umeå City borta mot IBF Falun. Erik Forsgren levererade i vanlig ordning några pinnar och Jakob Dahlén gjorde sina två första mål för klubben.

Pixbo med fina förstärkningar i form av Calebsson och U19-kaptenen Tim Wiklund fick inför säsongen fina vitsord. I Gammliahallen mot ett IBK Dalen utan Samuelsson och Bodén kom första förlusten. Anton Ermling och Lars-Erik Torp var enligt rapporter från VF-sportens utsände Tomas Ruuth de som stack ut allra mest offensivt.

Robin Nilsberth och Mattias Wallgren fältherrar i defensiven.

ooo

Personligen älskar jag de här webb-tv-intervjuerna efter matcherna som VF-sporten levererar. Det känns som en klockren satsning i dessa tider.

Om ni missat check them out here:

[table id=13 /]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *