Bildspel från föräldramatchen


Är nu inne på min 14 timme i sträck så kommer beklagar om det är lite kass skärpa på bilderna, men några blev det i alla fall. Föräldrarna hade inte mycket att sätta emot, men stundtals visade man prov på fint spel. Nu kommer jag väl säkert få höra någon ytterligare kommentar om Dalenblogg, men den som hittar nå mycket mer innebandy än den här matchen i dag – ja, den gör det bra helt enkelt.
Hela tappra skaran av närmast sörjande.
Roger Lundström, lagkapten i föräldralaget, var laddad inför matchen.
Henrik Vilhelmsson höll en defensiv roll på grund av trötta ben efter helgens cupspel.
Urban Karlsson fick stundtals en brysk behandling av sina spelare, kanske just därför att han skulle få lämna planen mållös – vilket han gjorde.
Malin Marklund – numera känd som Ilya Kovalchuck på grund av hennes direktskottsspelstil – får förklara för Isabell Larsson hur hon kunde missat helt öppet mål. Marklund blev sedermera tvåmålsskytt.
Urban Karlsson firar sin första poäng i matchen medan Jennifer Stenlund försöker få domaren i den andra perioden, Julia Nordin, att döma bort målet på grund av hög klubba.
Förlädralaget hade förstärkt med diverse sambos och pojkvänner för att få till lite ungdomlig entusiasm.
Att fira målen mot motståndarnas bänk var ett populärt val.
Emelie Folkesson förlorar en tekning mot Urban Karlsson.
Jennie Holmgren bjöd på en storartad insats i Dalenmålet.
Matilda Brusell fick känna på golvet efter en tuff närkamp i vänlighetens tecken.
Veronica Arnqvist, Emelie Nordlinder och Emmelie Folkesson firar ett av matchens sista mål.
Andreas Unneby dundrar in ett skott från distans som resulterade i nätrassel.
Trots förlusten var det långt från sura miner i föräldralaget.

Kolla bloggen 00.01 i natt för en liten nyhetsbomb du även kan läsa om i morgondagens VF…

6 kommentarer

  1. Jo du, hojta om Dalen blogg kan jag inte låta bli. Så stor uppmärksamhet på en jippomatch som knappast har något värde för några andra än dom som deltog. 3 Videointervjuer det är väl mer än vad IKSU fått på hela säsongen. (tror jag, har inte orkat kolla) Tramsnivån är hög!!!!! DALENBLOGG! DALENBLOGG!!

  2. har ju inte skrivits nåt sen i typ torsdags, och så vitt jag vet så spelas det väl inga matcher just nu? lika bra att hitta nåt över huvudtaget att skriva om, bättre detta än bloggtorka i en vecka

  3. Om ni vänder blickarna mot annat håll så hittar ni säkert 10 saker som är mer intressanta för allmänheten. Er Dalen passion blir löjlig, bränn inte förtroendet.

  4. Jag skrev om den just med tanke på att det var en Jippomatch. Men jag lovar att tänka på detta i fortsättningen, även om Dalen självklart kommer få utrymme i och med att de har två elitlag.

  5. Är det en elitblogg eller en innebandyblogg Lars?
    Kan bara instämma att det (eller DU i synnerhet) skrivs enormt mycket om Dalen i denna blogg!
    Skriv om vesäntliga saker iställer för trams som någon jippomatch och inlägg om någon påhittad intervju med Sandåkerns målvakt. Blir bara pinsamt..

  6. Är rätt säker på att umeå city hade orkat styra upp något liknande så hade de gått att läsa om det i denna blogg också! sluta vara Dalen haters, det som är pinsamt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *