Johansson kan få stor presentation


På söndag tar Umeå City emot CaperioTäby för 2011 års första match i Superligan och elitinnebandyn i Umeå. Emil Johansson gör debut för City, och han har imponerat på Peter Grubbström.

– Han har ju varit med och tränat en del med oss tidigare och han har alltid varit duktig. Det är en jättetalang som inte är färdig men som sitter på en enorm potential, säger ”Grubbe”.

Till söndagens match är däremot inte Emil Johansson det största bekymret, utan i stället vilka spelare som ska få spela.

– Det är en enorm konkurrens just nu i laget så det kommer inte bli enkelt att ta utt spelarna till match.

Men Johansson verkar i alla fall ska spela.

– Det är inte omöjligt. Mycket talar för det. Senast i tisdags så spelade han med Thomas Holmgren.

Bloggen frågade då om han skulle få sin presentation på lagets line-up. Så långt hade man inte tänkt, men idén kanske lockade och sprids vidare. Att Emil dessutom spelar med Holmgren gör i alla fall att jag känner mig relativt säker på att Johansson kommer spela i förstakedjan på söndag. En oerhört intressant SSL-debut som bloggen självklart följer på plats.

Under tisdagen spelade dessutom Umeå Citys damer en träningsmatch mot Holmsund. Holmsund City blev inte långlivade i matchen och Citys målvakt, Felicia Tjäderborn fick hålla nollan.

Matchen slutade 0-7, till Umeå Citys favör. Periodsiffrorna blev 0-4, 0-1. 0-2

– Vi spelade med hög press i första perioden och Holmsund gjorde en del misstag som vi kunde utnyttja, berättar Citys damtränare Olle Eliasson till klubbens hemsida.
– Vi Skärper oss lite till sista, dock utan att imponera. Men en stabil dag på jobbet för oss, konstaterar Eliasson efter matchen, även det till klubbens hemsida.

Målen, Umeå City IBK: Marie Häggström 4, Malin Strömberg 2, Elin Hilli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *