Här har du listan – så kamma dig


Förra veckan så gjorde jag en sen entré i derbyt mellan RIG – Ersboda och Hasse Andersson, som flyttat sin speakerplats från Gammliahallen till Vildmanna, försäkrade samtliga i hallen om att Innebandybloggen var på plats och därefter uppmanade utseendefixerade spelare att fixa frisyrerna. Nu tänkte jag vara steget före och berätta vilka spelare som borde känna sig träffade och göra i ordning frisyren innan match med tanke på att undertecknad kommer finnas på plats med såväl kamera, penna, papper, dator och kanske en filmkamera med.

Här har du listan på vilka matcher jag kommer att bevista.

* 26 januari, i dag onsdag, Umeå IK – IBF Dalen, juniorallsvenskans sista match i A-serien i Sporthushallen.

* 28 januari, fredag, Thorengruppen – RIG Umeå, division I-derby mellan två av seriens topplag. Ska RIG bli första lag att ta poäng av bloggkollegan och hans lagkamrater. 19.00 Iksu Sportcenter Arenan

* 29 januari, lördag, Iksu Ungdom – Sundsvalls IBF, division I-damer, 13.00 Iksu Sportcenter Arenan.

* 29 januari, lördag, RIG Umeå IBF – FBC Uppsala, division I-damer, 14.00 Musköten

* 29 januari, lördag, Iksu – IBK Lockerud Mariestad, 16.00 Iksu Sportcenter Arenan

* 30 januari, söndag, IF Vildmännen – TBS Umeå SK, division II-herrar, 12.00 Vildmannahallen

* 30 januari, söndag, IBF Dalen – FBC Uppsala, division I-damer, 13.00 Musköten

* 30 januari, söndag, IBK Dalen – Warberg IC, Svenska Superligan, 16.00 Gammliahallen

Som ni ser så överlappar vissa matcher varandra och då kommer jag självklart inte hinna se hela matcherna, men jag kommer fota, skriva och förhoppningsvis även göra lite webb-tv från matchen.

Så ni aktiva på plats, men såklart även ni i publiken, kamma er och spotta ut ”Ketil Kronberg-snusen” så ses vi på plats. Har du några åsikter, kommentarer, tips, hyllningar eller sågningar så får ni gärna framföra era ord till undertecknad på plats.

Härlig innebandyhelg i staden, nu gasar vi ordentligt med flera härliga matcher innan kronan på verket kommer på söndag då en ren seriefinal i Svenska Superligan ska avgöras – det får man ju bara inte missa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *