Bättre än så här blir det inte…


Serieettan Warberg anlände mitt under lördagen till Umeå. Undertecknad har just avslutat dagens arbete åt innebandy.se. Peter Sjögren hade checkat in på hotellet här i Umeå tillsammans med Mattias ”Bult” Larsson och av att döma av svaren till min införtext så är det motiverade killar som anlänt för seriefinalen i Gammlia.

Förutsättningarna är enkla. Dalen vill backa hem och kontra – Warberg vill hålla i bollen. Det här kan bli hur bra som helst och kollar man till de senaste mötena mellan lagen så har det alltid blivit målrikt. Jag tror vi kommer få se något utöver det vanliga i morgon – och självklart är bloggen på plats efter några förstopp på Vildmannahallens division II-derby och IBF Dalens match på Musköten. Då har vi även täckt alla Umeålag utom Umeå City i division I-dam på plats i helgen, så nästa hemmamatch för City utlovar jag att vara på plats och taggad till tusen.

Nu avslutar jag mitt arbete för dagen och hoppas vi ses i Gammlia i morgon. För det kommer bli något utöver det vanliga.

– Jag har inte varit med om en seriefinal i Umeå under min tid i Dalen i alla fall, så det ska bli riktigt kul att spela en seriefinal i Gammliahallen, säger en av huvudaktörerna i morgondagens match.

Läs på inför matchen i morgon här på bloggen och på innebandy.se

Trevlig kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *