JG undervisade i sexualkunskap


Ja, du läste rätt. Innan sovdags så klickade jag nämligen in mig på Victoria Wikströms blogg på vår gemensamma arbetsgivare, www.innebandylandslaget.se. Jag uppskattar att förbundet (kollega Jonas Gustavsson med andra ord) valt att utnämna två Umeåspelare som bloggare inför Finnkampen. Jag undrar varför…

Mattias Wallgren återfinns ju också vid tangenterna på sidan och under Finnkampen, jag kommer inte att åka ner utan det blir först till EFT som jag tar rygg skulle jag tro, och nu har ”Walle” satt ribban högt:

– Jag ska hålla VM-tempo under Finnkampen, sa Walle då bloggen stötte på honom under fredagkvällen till en viss innebandymatch på Iksu.

Jag förstod inte riktigt vad han menade – hallå, blev ju bara silver – så jag fråga och tydligen refererade han till undertecknads aktivitet här på bloggen under vistelsen i Helsingfors, men nog om det. Lät sådär lagom pretatiöst.

***

Vi hoppas tillbaka till Vickans blogg och konstaterar helt enkelt att hon skrivit en hel del sköna skrönor om sina lagkamrater på bloggen. Här får ni ett smakprov:

Utdrag från bloggen:

JG – Jenny Gustafsson är en otroligt härlig, rolig och likt mig rätt tankspridd tjej! Dessutom ÄLSKAR hon rosa, om ni inte redan upptäckt det.
Varje bortaresa hämtar bussen mig och JG direkt från våra arbeten i stan fftersom JG har fått ett nytt jobb och kan inte gå tidigare. JG hoppar på i pälsjacka, högklackat och med bara en ryggsäck, medan man själv står där i IKSU-kläder med en trunk och diverse andra väskor. Under sin arbetslösa tid så fick hon göra några korta inhopp som vikarie på några olika skolor. En gång kom hon dit och fick veta att hon skulle hålla i lektionen Sex & samlevnad, och för alla som inte känner JG så är det precis hennes humor! En annan gång vickade hon i en särklass på högstadiet och hon fick frågan om hon var ny i 9.an..

Här kan du läsa både Victoria Wikström och Mattias Wallgrens bloggar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *