Poängdrottningen gör elitseriedebut


I dagens match mellan Iksu och Lockerud Mariestad skickar Iksu in en elitseriedebutant i hetluften. Frida Rydfjäll, damettans bäste poängplockare, om man räknar bort Sala Silverstads overkliga superduo som ligger etta och två och helt enkelt spelar i fel serie, kastas in från start.

Och vore det inte nog med debuten, så kan hon känna sig lycklig över att hon kommer få göra debuten – med storasyster Iza Rydfjäll vid sin sida. Men det slutar inte där, det blir sjukare än så. Det är nämligen så att Jocke Sjöström kastat om i formationerna så systrarna Rydfjäll kommer få sällskap av ingen mindre än Victoria Wikström (som nu är förpassad till vänsterforwardsplatsen).

Bakom sig kommer trion ha Malin ”Lillis” Eriksson och Sara Wilhelmsson.

Jag sprang på Iza efter att jag gjort mina intervjuer från Thoren-RIG under fredagen. Och sa: ”Nu går du hem och lägger dig, Iza, du har match i morgon och klockan är över nio”.

Efter ett trevligt leende för att vara artig, trots det vidriga skämtet jag just kastat ut, kommenterade den före detta forwarden, tidigare backen, men numera centern:

– Jag ska, men hon ska ju prata så mycket innan, sa Iza och pekade på lillasyster.

– Men det ska självklart ändå bli kul att spela ihop i morgon.

Osocial och blyg som man är så vände jag på skeppet och lämnade Iksu för ett kontorslandskap – men den här gången blev det mitt eget – inte VF:s…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *