RIG segrade mot sargade gäster


Insatsen som RIG-tjejerna levererade under dagen var inget annat än imponerande med tanke på hur sargat självförtroendet måste ha varit på tjejerna som senast åkte på storstryk av giganterna från Sala Silverstad.

– Vi pratade efter två perioder om att vi skulle få fler avslut från forwards. Det hade fram till dess varit backarna som dominerat och tagit tag i matchen så tjejerna måste ju ha tagit åt sig i och med att vi fick tre forwards mål som avgjorde matchen i den tredje perioden, konstaterade Mikael Hill som i dag var inkallad till bänken i Torbjörn Sjögrens frånvaro.

Evelina Wahlström och Karin Nygren inledde målskyttet i den första perioden, Evelina bjöd på sitt andra innan Innebandybloggens senaste gästbloggerska, Caroline Deutgen och Matilda Sjödin klev in i handlingarna. Hemmalaget vann till slut med 6-3 efter det att Sandra Hjortborg satt spiken i kistan med en halvminut kvar att spela.

– Backarna imponerade i dag och vi ger alla dem beröm, men speciell beröm till Ida Sundberg, Emelie Edström och Evelina Wahlström.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *