Utklassade på alla tänkbara punkter


Kolla in den här bilden…

När jag trekvart före match stegade in och började sätta upp för arbetet på matchen i Gammliahallen, gjorde jag det med stora förväntningar inför seriefinalen. Men nu, drygt tre och en halv timme senare, känns man bara helt tom och besviken på den insats som Dalen visade upp i dag. Visst, Warberg var absurt bra, men det blir ju knappast bättre om samtliga spelare totalt glömt bort hur man slår en passning.

Den inledningen Dalen gjorde på matchen var årets klart sämsta och man såg otroligt konfundera ut och framför allt – man lyckades nästa inte med någonting alls. Man slog bort passning på passning, tappade bollen på mittplan så Warberg fick göra exakt det som Dalen ville, nämligen få snabba spelvändningar och komma två mot en.

Nej, den här matchen går knappast till historien med något positivt i Dalensynpunkt. Alla spelare ska ta sig en rejäl funderare på vad man gjorde under de här 60 minuterna och det är jag fullkomligt övertygad om att man själva vet också.

Spelarbetyg känns rätt överflödigt efter en sån här insats. Samliga spelare får underkänt – vissa mer än andra – och det är helt enkelt så att man som lag måste undvika exakt sånna här bottennapp nu när slutspelet ligger så nära till hands.

Passningsspelet, kreativiteten och bollbehandlingen var som bortblåst – vi lämnar det vid det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *