SSL-meriterad blev första Thorénförvärvet


SSL-meriterade målvakten Erik Ställ har gjort klart för spel i Thoréngruppen kommande säsong. Erik Ställ har spelat både med Falun och Umeå City i SSL och senaste säsongen med Ersboda SK. Då även Fredrik Lundberg gett klartecken för fortsatt spel och dessutom att Mattias Johansson finns kvar i laget kan laget minst sagt vara nöjda med målvaktsbesättningen.

Det återstår nu att se vad som händer inom den närmaste framtiden, men klart står att Umeå Citys Mats Jonsson i dagsläget tränar med laget och mycket pepar på att ytterligare en SSL-meriterad spelare inom kort förstärker Thorengruppen.

5 kommentarer

  1. Det är klart att Mats går till Thoren, lönen blir ju betydligt högre än hos City. Egentligen fantastiskt att få en sådan lön i innebandy.

  2. Rogga sitt ner i båten. Thoren delar inte ut löner till högern och vänster. Uttala dig ej om saker du inte har en aning om???

  3. Haha, inte till höger och vänster men till de som dom verkligen vill ha. Carlbom har ett mycket förmånligt avtal, Mats Jonsson har ett väldigt förmånligt erbjudande, Kanske även Ställ men det vet jag inte säkert.
    Så jag kan uttala mig sluta förneka.

  4. hur kan du veta vad Carlbom har för avtal, och vad mats jonsson har fått för avtal?

    på dig låter det som mkt intressanta avtal

  5. Jag vet, innebandyfamiljen i Umeå är liten. Jag är inte alls kritisk, det är kul att killarna kan tjäna en slant. Ocg om Thoren har pengar så kör hårt tycker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *