En sjukstuga vid helt fel tillfälle…


Iksu har en hel del sjukdomar i laget inför morgondagens match mot Pixbo Wallenstam. Frida Norström, Malin Eriksson, Josefina Eiremo och Martina Söderqvist är alla tveksamma till spel i morgon. Martina Söderqvist ska vara på bättringsvägen och förväntas därför delta i matchen, men osäkrare är det för landslagscentern Josefina Eiremo som blivit sämre under torsdagen.

Tunga avbräck för Iksu, men det är ännu tyngre i Pixbolägret. Isabell Krantz blev skadad i söndagens semifinal och det verkar som att hennes säsong är över då hennes knäskada är en skada på korsbandet. Tråkigt för Isabell och Pixbo som får klara sig utan sin klart viktigaste spelare enligt mina rapporter.

Vi återkommer i morgon med uppdatering gällande Iksus frånvarolista.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *